Marturii clienti

DA…. AVOCAT…. OM!!!! SUNT MÂNDRA DE ACEASTA PRIETENIE !!! … INTR-O LUME URÂTA… CENUȘIE , KATIA, CĂCI DESPRE EA ESTE VORBA, ESTE O RAZA DE SOARE, BUNĂTATE ȘI DREPTATE!!!

Mirabela Dauer
Artist

Un avocat constiincios, bun, empatic, neobosit, ambitios in gasirea de solutii, un OM.

Iuliana Marciuc

Profesionalism, confidentialitate, corectitudine si respect. Le-am simtit in colaborarea mea cu av. Katia Cicala si o recomand cu incredere.

Daniela Gyorfi
Artist

Am avut bucuria si placerea sa o cunosc pe Katia Cicala atat din punct de vedere profesional cat si ca om! Nu m as fi gandit niciodata ca un om al legii poate fi atat de empatic si plin de compasiune cum este doamna avocat Katia Cicala! Am cunoscut alaturi de ea ce este succesul in castigarea unui proces, fara insa a ma dezumaniza sau a cunoaste compromisul! Cu firea mea de artista, uneori cu capul in nori si tematoare, am invatat ca avand o alaturi pe Katia Cicala, cel putin legal nu va trebui sa mi mai fac vreodata vreo grija! O femeie puternica, la fel ca un barbat, dar sensibila ca o femeie, dibace si mereu cu solutia salvatoare la ea! O admir, o iubesc si ii mulumesc, deoarece a raspuns prezent la fiecare apel, la orice ora si in orice problema! O recomand cu sufletul dar si cu mintea!

Bianca Sarbu
Artist

Intalnirea mea cu avocata Katia Cicala a fost cea mai inspirata colaborare, pentru ca mi-a schimbat viata! Este unica pentru ca are mereu o perspectiva speciala in gasirea solutiilor! O recomand din toata inima mea!

Cerasela Rogen
Life coach

Dacă avocatul raspunde nevoilor clientului, inseamna ca alegerea este corecta. Prin ce m-a impresionat Katia? Raspunsul este simplu: empatie, promptitudine si profesionalism.

Lorena Diaconescu
Psihoterapeut

Av.Katia Cicală este o profesionistă, o persoana de incredere, bine pregătită si mereu gata cu solutii pentru orice situatie.

Ozana Barabancea
Artist

Am mare incredere in puterea prezentului, a gandului bun si in oamenii de calitate, care sunt langa tine „aici si acum”. Un profesor real al umanitatii si profesionalismului- Av.Katia Cicala

Diana Enache

KATIA CICALA – Avocat de EXCEPȚIE… ÎNTOTDEAUNA cu un pas înainte în ceea ce privește evoluția cadrului legislativ SERIOZITATE,SERVICII COMPLETE, INALT PROFESIONALISM!

E un OM integru /
Face din ALB…NEGRU /
Și dac-o întoarce…/
ALB din NEGRU face ❤

Adrian Enache

Katia Cicala – o prietenă veche si adevarată, la bine și la greu.
Un OM in adevaratul sens al cuvâtului. Sita timpului a cernut permanent dar ea a rămas o ancoră de stabilitate si energie, de optimism si profesionalism.

De ce profesionalism? Pentru ca ea a devenit in acest timp AVOCATA PERFECTA!

Lucidă, cu o logică de fier, pregatire ireproșabilă, implicare TOTALĂ, luptătoare, perseverentă, serioasă.

Are toate calitatățile pentru a o prezenta ca “soluția ideală”pentru orice speță.

Să fii sănătoasă, iubită, respectată și înconjurată de prieteni aleși!
Cu dragoste, respect și admirație,

Alina și Romeo Negoiasă – Alesis

Katia Cicală este incontestabil un prieten cu toate bandajele de suflet la ea și profesional, din proprie experiența comună, un avocat excepțional, o maestră a detaliilor observate, analizate și prezentate instanței in favoarea mea in toate cazurile mele. O recomand fără drept de apel, cu toată încrederea!

RAOUL
Artist

Katia Cicală reprezintă forța și convingerea profesională de care am avut personal nevoie și pe care o recomand. Avocat Katia CIcală câștigă pentru că nu știe cum să piardă în instanță!

Barbu Petru Gabriel

Pentru mine, casa de avocatură Katia Cicala și Asociații este UNICĂ! Eu deja îi consider parte din viața mea, atât pe plan personal cat și profesional. Este o relație permanenta și apelez cu încredere la serviciile lor ori de câte ori am nevoie. Avocat Katia Cicala mi-a oferit cele mai bune soluții, fie că a fost vorba de o situație de business, fie că a fost vorba despre o problemă personala. Am apreciat profesionalismul, modul în care s-a implicat în fiecare situație ca și cum ar fi fost propria-i problemă. Am început cu un caz personal, in urma cu 10 ani, și vreau sa spun ca este singurul avocat din România, care a luptat pentru cauza mea, pe care a și câștigat-o, după ce alți avocați “mari” in urma amenințărilor și presiunilor partii adverse, persoane influente, au renunțat imediat! Modestia, omenia, promptitudinea, seriozitatea și mai ales încrederea, sunt cele mai importante lucruri care descriu parteneriatul nostru! Va mulțumesc pentru implicare, va mulțumesc pentru tot!

Florin Grigore – Etno

O colaborare de peste 10 ani bazata pe un inalt nivel de profesionalism.

Bogdan Maghiar
Executor Judecatoresc

Avocat excelent, consultant pe probleme de legislatie, competenta, de incredere, oricand alaturi cu un sfat si rezolvarea problemelor.

Miciner Silvia
Medic

O avocata exceptionala. O profesionista desavarsita. O recomand.

Marek Valcu
Medic

Am avut ocazia sa o cunosc pe doamna avocat Katia Cicala. Pe langa faptul ca este un foarte bun profesionist cu o experienta vasta in materie judiciara este un om empatic si mereu cu o vorba buna si linistitoare pentru clientul sau. Este un avocat de incredere, serios cu solutii pentru cei pe care ii reprezinta. O recomand din toata inima pe doamna avocat Katia Cicala.

Maria Dragomiroiu
Artist